Volvo Päijännepurjehdus vuonna 2010

Tänä vuonna eli vuonna 2009 Volvo Päijännepurjehdus purjehditaan 17.-19.7.2009. Kilpailu siirtyy kuitenkin viikolla kalenterissa eteenpäin vuonna 2010.

Volvo Päijännepurjehdus on siirtynyt päivällä aina aikaisemmaksi ja aikaisemmaksi kalenterissa. ”Heinäkuun viimeinen viikonloppu” on nyt jo lähes puolivälissä heinäkuuta. Vuonna 2010 eli ensi vuoden kesällä Volvo Päijännepurjehdus on siirretty kalenterissa viikolla eteenpäin. Se purjehditaan 23.-25.7.2010.

Volvo Päijännepurjehdus on kesälomien loppupuoliskon tapahtuma ja sellaisena se nyt säilyy ollen kuitenkin vielä tilastollisesti kesän kuuminta kautta. Tuulet saattavat kuitenkin jo puhallella heinäkuun loppupuoliskolla, toivotaan, että siirtämisellä vältytään viime vuosien täydellisiltä tyyniltä.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s