Päijännepurjehdus ja Korpilahden Satamakapteeni yhteistyöhön

Päijännepurjehdus ja Korpilahden sataman ravintola Satamakapteeni solmivat torstaina 11.11.2010 yhteistyösopimuksen, jolla Päijännepurjehduksen pohjoinen tukikohta on jatkossa Korpilahdella. Päijännepurjehduksen pohjoinen tukikohta on ollut Jyväskylän Veneseuran tukikohdassa Säynätsalon Juurikkasaaressa jo vuodesta 1975, mutta siirtyy nyt allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti  Korpilahdelle. Eteläinen tukikohta säilyy edelleen Padasjoella.

Korpilahti-satama

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s