Vuoden 2013 PrePäitsin voitto Lahteen

Vuoden 2013 Synsam Päijännepurjehdus on alkanut junnupurjehtijoiden PrePäitsi-kilpailulla. PrePäitsi Juniorin toinen päivä purjehdittiin perjantaina erittäin vaihtelevassa tuulessa. Pahimmissa sääennusteissa lupailtua ukkosta ei onneksi kuulunut ja kaikki kolme lähtöä purjehdittiin.

Parhaiten tuulenpuuskat ja kääntymät hyödynsi optariluokassa Ville Korhonen ja Zoom8-luokassa Pekka Eskola. Molemmat purjehtijat edustavat Lahden Purjehdusseuraa (LPS) ja voittivat kaikki lähdöt omissa luokissaan.

Optareissa toisesta sijasta käytiin erittäin tiukka kamppailu, joka ratkesi vasta viimeisessä lähdössä. Pihla Ojala (LPS) veti pidemmän korren ja sijoittui toiseksi tasapisteissä kolmanneksi tulleen Tampereen Pursiseuran Roope Rellmannin kanssa.

Zoom8 luokassa toiseksi purjehti viime vuoden voittaja Tiina Korkolainen (Jyväskylän Veneseura) ja kolmanneksi LPS:n Neena Sore.

PrePäitsi Junior -kilpailun tulokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s