Secapp-turvallisuussovellus käyttöön Motonet Päijännepurjehdukselle

SecApp-kilpailutiedote-rajattu

Motonet Päijännepurjehdus ottaa käyttöön Secapp-turvallisuussovelluksen kaikille osallistujille. Mobiililaitteisiin ladattava sovellus mahdollistaa mm. viestien lähettämisen nopeasti kaikille venekunnille sekä tilannekuvan päivityksen kartalle.

”Tapahtumaan odotetaan 140 venettä ja pitkälti yli 600 purjehtijaa, jotka ovat kilpailun ajan hajallaan pitkin Päijännettä 120 kilometrin mittaisella reitillä. On helppo ymmärtää, että Secappin tarjoama nopea tilannekuva ja viestintä ovat etenkin hätätilanteissa tärkeitä”, Päijännepurjehdus-toimikunnan puheenjohtaja Jari Vekkeli Jyväskylän Veneseurasta kertoo.

Päijännepurjehduksessa Secapp mahdollistaa tapahtumaan liittyvän viestinnän, hälytykset sekä turvallisuuden varmistamisen ja hallinnan. Paitsi turvallisuutta, sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden seurata kilpailun etenemistä kartalla.

Osallistujille ja yleisölle tarjottava sijaintitieto on viivästettyä, jotta älypuhelinta tai tablettia käyttävät venekunnat eivät saisi etua kilpailijoiden sijaintitietoja seuraamalla. Kilpailun järjestäjäorganisaatio sen sijaan saa tiedon ajantasaisena.

Työkalu sekä kriisitilanteisiin että arkipäivän viestintään

Secapp (Secure Communication App) on  on jyväskyläläisen, Kasvu Open -kilpailussa palkitun Magister Solutionsin sovellus.

”Secapp on yritys- ja organisaatiokäyttöön suunniteltu turvallinen viestintä- ja johtamisjärjestelmä. Järjestelmän pääasiallinen tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa niin kriittisen kuin arkipäiväisen viestinnän hoitamista ja tilannekuvan automaattista muodostamista”, Secappin liiketoimintajohtaja Jani Lehtinen kertoo.

Kaksisuuntainen viestintä voidaan kohdentaa määritellyille alueille tai suoraan yksittäisien henkilöiden tai ryhmien mobiililaitteisiin.

Secapp on maksutta käytössä kaikilla kilpailuun osallistuvilla venekunnilla. Ohjelmisto toimii sekä Android-, iOS- että Windows-puhelimissa ja tableteissa.  

Tietojärjestelmät välttämättömiä isolle tapahtumalle

Secappin lisäksi Päijännepurjehdus jatkaa yhteistyötä lahtelaisen ohjelmistotalo Avenlan kanssa.

”Näin suuren tapahtuman järjestäminen ilman tietojärjestelmiä olisi hyvin hankalaa, jollei mahdotonta. Varsinaisen purjehduskilpailun näkökulmasta ehdottomasti tärkein sovellus meille on lahtelaisen Avenlan toteuttama ilmoittautumis- ja tulosjärjestelmä”, Päijännepurjehduksen kilpailupäällikkö Joonas Sovinen Lahden Purjehdusseurasta kertoo.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s