Padasjoen kaikki satamapaikat käytössä torstaista alkaen

Padasjoen sataman kaikki laituripaikat ovat Päijännepurjehduksen osallistujien käytössä torstaista 20. heinäkuuta alkaen aina lauantaihin saakka. Veneen voi siis tuolloin ajaa mille tahansa vapaalle paikalle.

”Huomioikaa kuitenkin laminoiduilla lapuilla merkityt paikat, jotka on varattu kilpailuun osallistuville kausipaikkojen haltijoille ja Päijännepurjehduksen järjestäjille”, Kiuasniemi Marinan satamakapteeni Timo Nuutinen pyytää.

Satama tulee kilpailun alla tuttuun tapaan hyvin täyteen, joten kaikkien paikalle tulijoiden kannattaa varautua joustaviin järjestelyihin.

”Kaikille kyllä järjestyy kiinnityspaikka ja tarvittaessa minulle voi myös soittaa ja kysyä neuvoa”, Nuutinen lupaa

Padasjoen sataman lisäksi käytössä on myös rauhallinen New Port Padasjoki eli Mainiemen satama reilun kilometrin päässä Padasjoen Laivarannan sataman pohjoispuolella.

Laivarannan satamassa normaalit vieraspaikat löytyvät E-laiturista ravintolaa vastapäätä. Lisäksi C-laiturin takaosassa on muutama lähinnä pienille moottoriveneille sopiva vieraspaikka. Tankkauspiste on ravintolan vieressä ja septitankin tyhjennys aallonmurtajan ulkolaidalla sataman pohjoispuolella.

Lisätietoja:

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s