Jeepistä Päijännepurjehduksen pääkumppani

Päijännepurjehdus ja Jeep aloittavat yhteistyön. Ikoninen maastoautovalmistaja on vuoden 2018 alusta alkaen Päijännepurjehduksen pääyhteistyökumppani.

Jeepin maahantuojan, FCA Finlandin maajohtaja Janne Turklin sanoo Jeepin ja Päijännepurjehduksen ulkoilmaelämästä kiinnostuneilla kohderyhmillä olevan paljon yhteistä.

”Sekä purjehdukseen että Jeepin brändiin liittyvät olennaisina osina luonto, seikkailu ja vapaus tehdä juuri sitä mistä itse eniten nauttii. Olemme sekä kiitollisia että innokkaita yhteistyöstä”, Turklin sanoo.

Päijännepurjehdustoimikunnan puheenjohtaja Jani Airaksinen Jyväskylän Veneseurasta sanoo, että paitsi purjehdus lajina myös Päijännepurjehdus tapahtumana edustaa Jeepiin liittyviä arvoja.

”Jeep sopiikin hengeltään erinomaisesti Päijännepurjehduksen kumppaniksi. Sisävesien suurtapahtuma järjestetään talkoovoimin, joten yhteistyö Jeepin kanssa on meille olennaisen tärkeää ja aktiivisten, vapaaehtoistyötä tekevien veneilijöiden rinnalla merkittävä tekijä veneilyharrastuksen ja junioripurjehduksen tukemisessa”, sanoo Airaksinen.

Päijännepurjehdus järjestetään tänä vuonna 46. kerran. Jeep Compass Päijännepurjehduksen pohjoinen tukikohta on Juurikkasaari Jyväskylän Säynätsalossa ja eteläinen Padasjoen satama. Tänä vuonna vuorossa on reitti Jyväskylästä Padasjoelle ja tapahtuma järjestetään 20.–22.7.2018.

Myös Janne Turklin on tulossa tänäkin vuonna seuraamaan kilpailua omalla veneellään.

”Tai Jeepillä, jos myrskyää”, Turklin sanoo.

Purjehdusharrastuksella on Päijänteellä vielä pidemmät perinteet: silloinen Vesijärven – Päijänteen Purjehdusseura järjesti Jyväskylässä ensimmäiset purjehduskilpailut 136 vuotta sitten, vuonna 1882.

Yhteistyön myötä Jeep haluaa tuoda esille erityisesti uutta Compass-mallia, joka on aidon Jeepin tavoin moderni, tyylikäs ja kyvykäs auto työhön ja vapaa-aikaan.

”Kuten mallinimikin kertoo, kompassilla voit valita ihan oman suuntasi – niin vesillä kuin rannallakin”, Turklin sanoo.

Päijännepurjehduksen järjestävät Jyväskylän Veneseura ja Lahden Purjehdusseura.

Lue lisää

Jeep Compass - valitse oma suuntasi

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s