Päijännepurjehdus yhteistyöhön Motonetin kanssa

Päijännepurjehdus aloittaa yhteistyön Motonetin kanssa. Maan kattavan, 25 tavaratalon ketjun ansiosta Motonet on Suomen laajin veneilijöille ja kalastajille kattavaa tuotevalikoimaa tarjoava ketju.  

”Parhaillaan rakennamme Lahteen uutta tavarataloa, joten palvelemme näkyvästi veneilijöitä molemmissa päissä Päijännettä. Olemme viime vuosina panostaneet veneilytuotteisiin, mutta kalustonsa kunnosta huolta pitäville veneilijöille varmasti yhtä merkittäviä ovat muut tarvikkeet ja työkalut”, Motonetin markkinointijohtaja Kimmo Kiili kertoo.

Päijännepurjehdus järjestetään tänä vuonna 44. kerran. Mukaan odotetaan noin 150 venekuntaa ja pitkälti yli 600 purjehtijaa. Päijännepurjehduksen pohjoinen tukikohta on Jyväskylä ja eteläinen Padasjoki.

”Motonet on meille mieluinen yhteistyökumppani, sillä yrityksen palvelut ovat veneilijöille merkittäviä sekä Lahdessa että Jyväskylässä. Yhteistyön ansiosta voimme tukea jatkossakin juniorityötä sekä Lahden Purjehdusseurassa että Jyväskylän Veneseurassa”, Päijännepurjehdus-toimikunnan puheenjohtaja Jari Vekkeli Jyväskylän Veneseurasta kertoo.

Motonetin yhteistyökumppaneista Päijännepurjehdus-yhteistyössä ovat mukana työkalumerkki Bahco, veneilyn ja merenkulun elektroniikkavalmistaja Raymarine sekä venekemikaaleista ja -vahoista tunnettu StarBrite.

Nopeasti kasvava perheyhtiö

Motonet on kotimainen autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike, jonka valikoima on laajentunut myös mm. puutarhainhoidon, veneilyn ja kalastukseen liittyviin tuotteisiin. Toiminta alkoi vuonna 1990 Turussa ja on vuosien varrella laajentunut ympäri Suomen.

Perheyhtiö Broman Groupiin kuuluva Motonet avaa tänä vuonna viisi uutta tavarataloa Suomeen ja yhden Tallinnaan. Broman Group työllistää lähes 1200 ammattilaista ja palkkaa tänä vuonna 200 uutta työntekijää.

Uusimmat uudet myymälät avattiin huhtikuussa Helsinkiin Roihupeltoon ja Tampereen Lielahteen. Lahden Renkomäkeen avataan uusi myymälä myöhemmin tänä vuonna.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s