Turvallisuussovellus SecApp kaikkien venekuntien käytössä

SecApp-turvallisuussovellus on myös tänä vuonna kaikkien Päijännepurjehduksen osallistujien käytössä. Mobiililaitteisiin ladattava sovellus mahdollistaa mm. hätätilanteista ilmoittamisen sekä viestien lähettämisen nopeasti kaikille venekunnille.

Päijännepurjehduksessa Secapp mahdollistaa tapahtumaan liittyvän viestinnän, hälytykset sekä turvallisuuden varmistamisen ja hallinnan. Venekunnat voivat ilmoittaa turvanapeilla hätätilanteesta tai keskeytyksestä.

Turvallisuutta koskevat viestit toimitetaan käyttäjän puhelimeen joko sovelluksen tai tekstiviestin kautta. Tämän jälkeen käyttäjät voivat kuitata viestit, jolloin järjestäjät näkevät että viesteihin on reagoitu.

Secapp on maksutta käytössä kaikilla kilpailuun osallistuvilla venekunnilla. Ohjelmisto toimii Android-, iOS- ja Windows-puhelimissa ja tableteissa. Huomioi sovellusta asentaessasi, että sallit sen käyttää puhelimesi sijaintia, jotta paikkatietosi saadaan tarvittaessa kilpailuorganisaatiolle.

Käyttöönotto ja kirjautuminen:

Viestien vastaanotto onnistuu myös ilman erillisiä toimenpiteitä tekstiviestitse. Vastaukset (OK/NOK) voidaan lähettää samaiseen numeroon josta viesti alunperin tuli.

Turvanappien käyttöönotto

Secapp_iphone_mobiiliturvanapit-01Secapp_iphone_mobiiliturvanapit-02

Yritysten ja organisaatioiden käyttöön suunniteltu viestintä- ja johtamisjärjestelmä

Secapp (Secure Communication App) on  on jyväskyläläisen, Kasvu Open -kilpailussa palkitun Magister Solutionsin sovellus.

”Secapp on yritys- ja organisaatiokäyttöön suunniteltu turvallinen viestintä- ja johtamisjärjestelmä. Järjestelmän pääasiallinen tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa niin kriittisen kuin arkipäiväisen viestinnän hoitamista ja tilannekuvan automaattista muodostamista”, kertoo Secappin liiketoimintajohtaja Jani Lehtinen.

Avenla toimittaa ilmoittautumisjärjestelmän

Secappin lisäksi Päijännepurjehdus jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä lahtelaisen ohjelmistotalo Avenlan kanssa. Avenla toimittaa Päijännepurjehdukselle helppokäyttöisen, ilmoittautumisen ja tuloslaskennan rutiinit automatisoivan tietojärjestelmän.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s