Kiitos purjehtijoille ja talkooväelle

Suuret kiitokset kaikille Motonet Päijännepurjehdukseen osallistuneille ja tapahtumaa seuranneille. Tavataan ensi vuonna Säynätsalossa! Päijännepurjehdus 2018 järjestetään 20.–22. heinäkuuta.

Suuri kiitos myös Lahden Purjehdusseuran ja Jyväskylän Veneseuran talkooväelle, joita ilman tapahtumaa ei voitaisi järjestää. Tapahtumaviikonloppuna talkoissa oli yli 50 purjehduksen ja veneilyn ystävää. Tehtäviä on monenlaisia, toimistosta ja paitojen myynnistä aina viimeisen kilpailijan perässä turvallisuutta varmistavaan seurantaveneeseen.

Tapahtuman ilmoittautumisjärjestelmän ja karttaseurannan tarjosi yhteistyökumppanimme ohjelmistotalo Avenla / Thomas Salokangas. Tapahtuman järjestämistä olivat tukemassa myös veneilijän tavaratalo Motonet sekä lähtö- ja maalisatamat, veneilyyn myönteisesti suhtautuvat Päijänteen satamapaikkakunnat Padasjoki ja Jyväskylä.

Päijännepurjehduksen näkyvyydestä sekä ennakkoon että tapahtuman aikana vastasivat

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s